De beste deals via 1 handige webshop

Met trots presenteren wij u onze vernieuwde webshop

Al 2 jaar verzorgen wij met veel plezier de online verkoop voor onze Business Suppliers, maar daarnaast bieden we u ook graag de helpende hand om voor u de beste deal aan te bieden.

We hebben gekozen voor een frisse uitstraling en weer de opvallende kleur geel toegepast. Er worden duidelijke afbeeldingen gebruikt om het navigeren door het omvangrijke assortiment visueel te ondersteunen. Tevens zijn er veel grote buttons waardoor u snel uw weg naar de index pagina terug kunt vinden.

Op deze website hebben wij een keur aan producten en aanbiedingen van onze leveranciers verzameld die van pas kunnen komen voor u. Daarnaast vindt u er unieke palletdeals, speciaal voor u als klant van Bestdeal Webshop.

Mobiele website

De website heeft een nieuwe frisse look en is tevens als mobiele versie beschikbaar. Ook de zoekfunctie is sterk verbeterd. Met de mobiele website kunnen klanten tegenwoordig overal de beste deals raadplegen en direct orders plaatsen.

De aangepaste lay-out geeft veel gebruikersgemak. Door het gebruik van grotere knoppen hoeft men nauwelijks meer in- en uit te zoomen. Bij het ontwerp van de site is er ook rekening gehouden met een optimale laadsnelheid van de informatie, waardoor alles snel en soepel verloopt.

Tevens kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, boordevol deals en interessante ontwikkelingen van onze leveranciers.

We blijven continu op zoek naar de beste deals voor u, dus ga regelmatig naar onze webshop.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,